K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Kiemelt referenciák

Ezen az oldalon az általunk készített weblapok közül mutatjuk be azokat, melyek valamilyen szempontból különlegesek vagy nagy szakmai kihívást jelentettek. Részletesen kifejtjük a célkitűzéseket és a megoldásokat, ezáltal megismerhetők azok a fontos szempontok, melyek meghatározzák az adott honlap értékeit.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor weblapja

Az Év Honlapja 2010 - Minőségi Díj

Megtisztelő elismerés ért minket, amikor a Vadóctanya Ifjúsági Tábor általunk készített weblapja az idén immár kilencedik alkalommal meghirdetett "Az Év Honlapja" pályázaton "Az Év Honlapja 2010 - Minőségi Díjat" nyert a Turizmus kategóriában, melyet neves marketing-szakemberekből álló zsűri ítélt oda, a rekordszámú nevezés miatt a korábbi évekhez viszonyítva jóval kiélezettebb versenyben. Az elbírálás során figyelembe vett szempont volt a weblap felépítettsége, az elérhető információk mennyisége és minősége, a könnyű kezelhetőség, az interaktivitás, az oldal funkciójának tartalmi és képi megvalósítása.

A weblap valóban rengeteg információt tartalmaz, ugyanakkor - praktikus, logikus felépítésének köszönhetően - könnyen áttekinthető. A megjelenés a témához illően fiatalos és vidám, a fejlécmontázs teljes mértékben tükrözi az üdülő jellegét. Különlegessége, hogy a képgalérián kívül videógalériával is rendelkezik, ahol a táborról készült videók tekinthetők meg. Az üzemeltetők ötlete nyomán fel van vértezve a manapság nagy népszerűségnek örvendő közösségi portálokra (pl. Facebook) mutató hivatkozásokkal, gombokkal, melyeken keresztül például a látogató egy kattintással megoszthatja, ajánlhatja az oldalt ismerőseinek.

Ezúton is köszönjük az elismerést, valamint ügyfelünknek a bizalmat és az együttműködést, s ígérjük, hogy mindenféle elbizakodottság nélkül a továbbiakban ezen értékek mentén végezzük munkánkat.

Galambdúc Vendégház honlapja

A vendégház más által készített, korábbi weboldala nem csupán tartalmi frissítésre szorult, hanem több olyan hibától szenvedett, mely negatívan befolyásolta a hatékonyságát. Sem tartalmában, sem látványában nem tükrözte a szálláshely színvonalát, ezért a tulajdonos belátta, hogy tovább nem halogatható annak cseréje. Mi az új honlapon a vendégház és az Őrség romantikus, egyedülálló hangulatát kívántuk visszaadni. Ezt a célt szolgálja a grafikában alkalmazott színvilág, a fejléc, valamint a weboldal aljának speciális grafikai megoldása. A fejlécben a tulajdonos által készített és a vendégek által rendelkezésre bocsátott jól sikerült fotókat használtuk fel. A koncepció lényege, hogy az ovális keretben a vendégház, míg a maradék területen a környező táj jelenik meg. A weblap nem csak a szálláshely jellemzőit ismerteti, hanem részletesen, képekkel gazdagon illusztrálva bemutatja a környék látnivalóit, programlehetőségeit. Fontos eleme a nagy képgaléria, melyben több mint kétszáz kép található, több kategóriába osztva, jól áttekinthetően. A weboldal online foglalási űrlapot is tartalmaz.

Oktatási Módszertani Kiadó honlapja

A tankönyvek és taneszközök forgalmazásával foglalkozó vállalkozás cégünket kérte fel korábbi - erősen elvavult megjelenéssel rendelkező - weblapjának újratervezésére. A kiadó a tevékenységéhez illő, konzervatív, mégis korszerű és ízléses megjelenésű weboldalt szeretett volna, amely jól áttekinthetően, könnyen kezelhetően jeleníti meg a nagy mennyiségű adattartalmat. Ennek megfelelően a fejlécben a tevékenységet tükröző, folyamatosan cserélődő illusztrációs képeket helyeztünk el. A menüpontokat a forgalmazott termékek köré csoportosítottuk. A tankönyvek bemutatása kinagyítható mintaoldalakon keresztül történik, sőt a látogató belehallgathat a könyvhöz tartozó hanganyagba is. A kiadó célul tűzte ki a megrendelések egyszerűsítését is, ezért a honlapnak ezt a feladatot is meg kellett oldania. A megrendelés-leadás régen papír alapú volt: a kinyomtatott megrendelőlapot faxon keresztül kapták meg, mely saját bevallásuk szerint rengeteg papír-pazarlással járt, ugyanakkor kevésbé volt áttekinthető. Ezt hivatott kiváltani a weblapon lévő praktikus online rendszer, melyen keresztül a taneszközök egyszerűen és gyorsan megrendelhetők, és a megrendelések jól kezelhetők. A rendszer automatikusan elvégzi a végösszeg kiszámítását, majd a leadott megrendelés adatainak továbbítását a kiadó és a megrendelő számára.

Balatonguest Kft weblapja

A képekkel gazdagon illusztrált weblapot a fiatalos megjelenés és színvilág jellemzi, igazodva a fő célközönséghez. Az oldalszerkezet megtervezésekor a koncepció az volt, hogy maximális átjárhatóságot biztosítsunk az egyes aloldalak között, és a látogató a saját logikáját követve, több úton is elérhesse a különböző információkat. A honlapot e-mail küldő űrlap, vendégkönyv, hírlevél funkció teszi interaktívvá, a praktikus online foglalási rendszer pedig a megrendelők és a szállásadók dolgát egyaránt megkönnyíti. A szöveges tartalom egy része dinamikusan változó (adatbázis alapú) - erre a célra egyedi szerkesztői (adminisztrációs) felületet készítettünk, mellyel a cég munkatársai önállóan, egyszerűen elvégezhetik az időszakos módosításokat.

Nightinfo.eu buliportál

Az oldal szórakozóhely- és programajánlókat tartalmaz. Örömmel tölt el bennünket, hogy az üzemeltető a nagy távolság ellenére is minket választott, és maradéktalanul meg tudtunk felelni elvárásainak. A design-t igyekeztünk úgy kialakítani, hogy színvilágát tekintve fiatalos legyen; átadja az éjszaka hangulatát; a megjelenés és az elrendezés ne legyen unalmas, ugyanakkor legyen jól áttekinthető. A megbízható működésre is nagy hangsúlyt fektettünk. A cél mindemellett egy olyan oldal elkészítése volt, amely nem csak a látogatók, hanem a hirdetők igényeit is kielégíti. A portál tartalma természetesen folyamatos frissítésre szorul - ezt az üzemeltető az általunk fejlesztett, egyedi adminisztrációs felületen keresztül végezheti el. A megbízható és könnyen kezelhető rendszerünkkel a portál összes funkciója menedzselhető, a katalógus feltöltésétől kezdve a bannerkezelésig.

Hotel Haus Franziskus honlapja

Az Ausztriában üzemelő, magyar tulajdonú mariazelli hotel honlapjának megújítására kaptunk megbízást. Bár a szálláshely rendelkezett weblappal - melyet még az előző, osztrák tulajdonos készíttetett -, az új üzemeltető - felismerve az oldal hibáit és a belőlük fakadó hátrányokat - egy igényesebb, elegánsabb külalakkal, valamint bővebb tartalommal rendelkező, informatívabb internetes megjelenést szeretett volna, mely kellőképpen be tudja mutatni a hotel remek adottságait. A kivitelezés részleteit illetően szabad kezet kaptunk, így a hotel és a megjelenítendő tartalom jellegét vettük alapul. A fejlécben váltakozó, nagy méretű képek keltik fel a látogató figyelmét, melyek ízelítőt adnak a környékbeli tájból, és programlehetőségekből. Az aloldalak egy logikusan felépített legördülő menüvel érhetők el, de a legfontosabb témák egy kiemelt képes linket is kaptak a bal oldali sávban. A weblapon a hotel szolgáltatásain túlmenően részletes bemutatásra kerülnek a környék látnivalói, a nyári-téli szabadidős lehetőségek. A honlap 4 különböző nyelven olvasható, melyek között praktikus megoldással lehet váltani. Elmaradhatatlan része a képgaléria, a vendégkönyv, és az online foglalási rendszer, valamint adminisztrációs felülettel is rendelkezik, melyen keresztül bizonyos oldalak karbantartását önállóan el tudják végezni, és hírlevelet is tudnak küldeni az arra feliratkozóknak.



További weboldal referenciáink »

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!