K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Honlap felújítás, korszerűsítés

Ha már van honlapja, de úgy érzi, hogy elavult; nincs megelégedve a kinézetével, a felépítésével, a tartalmával vagy a látogatottságával, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Ha minket választ, nem kell régi weboldalát kidobnia, és százezreket fordítania egy teljesen új honlap elkészíttetésére! A weblap felújításával, a megjelenés és a tartalom újragondolásával lendületbe hozzuk régi oldalát, ugyanakkor megőrizzük korábbi értékeit, és csak a szükséges műveleteket végezzük el rajta. A ráncfelvarrást követően felhasználóbarát, hatékony weboldala lesz, mely teljesen megfelel a mai kor követelményeinek.

A felújítás keretében végzett tevékenységek:

Honlap arculati megújulás

Ha honlapja tartalmilag rendben van, csak az oldal idejétmúlt kinézetét, arculatát szeretné lecserélni, és a weblapot egy modern, divatos, megnyerő dizájnba öltöztetni, akkor jó helyen jár. Egy designváltás is elegendő lehet, hogy a honlapját felkereső potenciális ügyfelek más szemmel nézzenek vállalkozására.

Tartalmi frissítés

A weblap egyik leglényegesebb és legértékesebb része a tartalom, amely megfogja a látogatót, és segít a keresőoptimalizálásban is. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy a szövegírásnál milyen szavakat, kifejezéseket használunk, de ugyancsak fontos a tartalom megfelelő tagolása, elrendezése. Ha szeretné, hogy weblapjának tartalma jól áttekinthető, a szövege olvasmányos, hatékony és keresőbarát legyen, forduljon hozzánk.

Weblap felújításTechnikai felújítás

Az Internetes technológiákban gyors a fejlődés. Ha a weblapja sok évvel ezelőtt készült, és elavult technikákat használ, az gátolhatja a keresőoptimalizálást, a böngészőprogramokban való megfelelő megjelenítést, használhatóságot. A Technikai felújítás során a honlapot modernizáljuk, illetve új funkciókkal is bővíthetjük, hogy az megfeleljen a megnövekedett felhasználói igényeknek. Például még ma is sok weboldal tartalmaz ún. flash-animációkat, melyek támogatását a böngészők biztonsági okokból lassan megszüntetik, így nem kerülnek megjelenítésre, lejátszásra. Ezek helyett korszerű, HTML5-animációkra kell áttérni.

Mobil weblap

Ma már ajánlott mobilbarát weblappal rendelkezni, ez tény. Ezt meglovagolva, sok webfejlesztő cég arra próbája rávenni a weblaptulajdonosokat, hogy régi, nem mobilbarát weblapjukat egyszerűen dobják el, és készíttessenek velük egy teljesen új, úgynevezett reszponzív weblapot helyette. Ez azonban egyrészt költséges lehet, másrészt a számítógépen tökéletesen használható weblapot felesleges kidobni, ha mellette kedvező áron elkészíthető a mobil verzió. Erre van egy kiforrott technikánk, melynek alkalmazásával a régi weblaphoz alig kell hozzányúlni, mégis azonos URL-en jelenhet meg a számítógépre és a mobilra készült oldal - és az alapján töltődik be a megfelelő változat, amilyen eszközről megnyitják. Ez a módszer nem jár duplikációval, és a Google is szereti.

Keresőoptimalizálás

Az emberek legnagyobb hányada a Google segítségével jut el egy-egy weblapra, ezért ha kevés a honlapja látogatóinak a száma, annak az lehet az oka, hogy nem szerepel jó pozícióban a kereső találati listájában. Ezen azonban lehet segíteni, az úgynevezett keresőoptimalizálással, melyről ezen az oldalon bővebben is olvashat. Bár a keresőoptimalizálás során a régi weblapjának bizonyos elemeibe bizonyára bele kell nyúlni, az egész honlapot nem szükséges újratervezni hozzá.

Teljes körű honlap felújítás

Amennyiben egyidejűleg minden téren meg szeretné honlapját újítani, akkor teljes körű honlap felújítást is vállalunk, mely a fenti elemek mindegyikét tartalmazza.

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!